Counter

Et liv i luksus.

Et liv i luksus.

Velkommen til kontrastenes land.


Jeg har siden 1999 hatt tilbud som har gjort oppholdet til de som vil oppleve Nordkapp regionen og Magerøya i de forskjellige årstidene mer opplevelsesrikt. Her finnes alt fra sommeren hvor det endeløse Nordishavet bades i midnattssolen, vinterens stjerneklare himmel med dansende nordlys til plutselig snøstorm. Dette i fin kontrast med vakker og barsk natur er med på å gi fasinerende naturopplevelser. Her finner du en subarktisk natur som gjør det til et eldorado å dyrke interesser som havkajakk, dykking, havfiske, fotturer, skiturer og annet friluftsliv i en ramme av imponerende fauna og flora både over og under vann.

søndag 28. november 2010

The North Cape swim 2003.

I  august 2003 var engelskmannen Lewis Gordon Pugh den første til å svømme rundt den kjente Nordkapp klippen. Med kun badebuke, badehette og svømmebriller ble den ca. 4 km svømmeturen gjennomført på 1 time og 5 minutter i 8 grader celsius. Den planlagte svømmeturen vakte stor oppsikt i forkant, og det ble stilt spørsmål om det i det hele tatt var mulig for menneskekroppen å gjennomføre denne turen. TV program om svømmeturen har blitt sendt av mange internasjonale og nasjonale TV stasjoner, og blir faktisk fortsatt vist ved gjevne mellomrom.

 Halvveis og i godt driv.

 Vi hadde laget et stort bål for oppvarming av Lewis Gordon Pugh.

Lewis Gordon Pugh på tur opp for å bestige Nordkapp fra Hornvika slik de gjorde før veien til Nordkapp ble åpnet i 1956.

 En liten velfortjent pause.

 Lewis skriver autografer for frammøtte fans.

 Lewis, Ben og meg selv.

 En glad Lewis Gordon Pugh ved inngangen til Nordkapphallen.

 Pressen vil ha sitt.

 Det er en tradisjon å drikke champagne på Nordkapp.

 The winner takes it all.

 Lagbilde av alle som var med på å gjøre Lewis Gordon Pugh svømmetur mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar