Counter

Et liv i luksus.

Et liv i luksus.

Velkommen til kontrastenes land.


Jeg har siden 1999 hatt tilbud som har gjort oppholdet til de som vil oppleve Nordkapp regionen og Magerøya i de forskjellige årstidene mer opplevelsesrikt. Her finnes alt fra sommeren hvor det endeløse Nordishavet bades i midnattssolen, vinterens stjerneklare himmel med dansende nordlys til plutselig snøstorm. Dette i fin kontrast med vakker og barsk natur er med på å gi fasinerende naturopplevelser. Her finner du en subarktisk natur som gjør det til et eldorado å dyrke interesser som havkajakk, dykking, havfiske, fotturer, skiturer og annet friluftsliv i en ramme av imponerende fauna og flora både over og under vann.

fredag 31. desember 2010

HAPPY NEW YEAR :)

Årets siste kajakktur ble tatt 31.12.2010 kl. 16.00 og måtte selvfølgelig feires.


Ja da var vi kommet til selveste nyttårsaften, og årets sista dag. Det er tid for ettertanke og tid for å se fremover i det nye året som kommer. Året 2010 har ikke vært av mine mest aktive friluftsår og dette har jeg tatt konsekvensen av. Jeg har bestemt meg for å investere i nytt foto og videoutstyr i 2011 for å kunne gjenoppleve min opplevelser og for å kunne dele dem med andre. Nyttårsaften er også dagen man kan gjøre årets siste av forskjellige slag. Min dag ble brukt til å ta meg årets siste padletur i kajakk, en slank og lekker Current Design "Squall". er usikker på om jeg har padlet i  et sånn mørke før, det var mildt sagt bekknørkt,  men så var det den hukommelsen igjen. Uansett ble årets siste tur en flott opplevelse. Nytes best iskald i et varmt boblebad.

Etter ture kunne jeg senke mitt lekre legeme i et glovarmt boblebad og nyte iskald champagne med singelfrosne jordbør i. Huff det er fælt og leve :))) Her ble årets første turer for 2011 planlagt og de starter allerede i morgen 1 januar 2011. 

Eller kan man jo ønske seg mye og mangt i det nye året, men man har jo friske og raske barn og da kan man jo ikke ønske seg mer.

KEEP ON SMILING :)

1 kommentar: